Vacature

Office Assistant / Administratief Medewerker

Wie ben jij?

Vind jij het leuk om de administratie bij te houden en de puntjes op de i te zetten? Om nieuwe opdrachten van klanten netjes te verwerken? Te zorgen dat alles op kantoor goed is geregeld. En krijg je energie van het onderhouden van contacten via de telefoon en email met klanten en collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent handig met orderverwerking en werkt graag met klanten en collega’s samen om bijvoorbeeld de planning af te stemmen. Je bent geordend en neemt initiatief. Je hebt ervaring met ERP-systemen en handig met Excel. Ook zie je waar de administratie efficiënter en beter kan.

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier belangrijk. Daarin begeleiden we je graag in je ontwikkeling als professional. We kennen bijvoorbeeld een Talent Development programma en er is veel ruimte voor individuele “coaching on the job”.

Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Jouw functie:

Binnen ons bedrijf ben je de spil in het web voor vragen over de planning, het kantoor, lopende opdrachten en facturen. Je zorgt dat de administratie en planning correct en actueel is. In deze rol ben je een dynamische teamspeler die vlot schakelt en dat leuk vindt.

Het voeren van telefoongesprekken en email afhandelen is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, luistert aandachtig en begrijpt wat de ander wil zeggen. Je verwoordt jezelf duidelijk zodat de boodschap overkomt. Je spreekt goed Nederlands.

Op kantoor zorg je dat facilitair alles op orde is. Nieuwe medewerkers worden hartelijk ontvangen en natuurlijk staat er een attentie voor hen klaar. Voor de directie maak je afspraken, je handelt de algemene email en telefoon af en zorgt dat vragen van klanten vlot worden afgehandeld.

Je verwerkt binnengekomen opdrachten nauwkeurig. Kleine opdrachten stem je direct af met onze klanten en collega’s. Je bent goed in het verwerken en opzoeken van informatie. Hierbij gebruik je ons CRM- en ERP-systeem: Afas en bestaande overzichten in Excel. Nieuwe (eenvoudige) offertes breng je zelfstandig uit. Hierbij gebruik je de beschikbare productinformatie en werk je samen met collega’s.

Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig leuke activiteiten en borrels.

Wij bieden:

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goede werkgever.
 • Ruimte om je als office assistent door te ontwikkelen.
 • Een aansprekende functie waarin je zelfstandig én in teamverband werkt.
 • Leuke collega’s in een hecht en dynamisch bedrijf.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioen, winstdelingsregeling en 26 vakantiedagen met de mogelijkheid deze bij te kopen.
 • Een fulltime positie van 32-40 uur, midden in het centrum van Eindhoven.

Wij vragen:

 • Je bent handig in orderverwerking in Excel, CRM- en ERP-systemen
 • Je bent gedreven, nauwkeurig en behoud overzicht
 • Je kan goed samenwerken met klanten en collega’s.
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal
 • Je bent resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief
 • Je bent ambitieus en hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal een relevante MBO opleiding succesvol afgerond
 • Ervaring binnen de IT Sector voor de overheid is een pré

Over Kred’it 

Wij zijn dé specialist in software voor schuldhulpverlening. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de schuldhulpverleningsbranche en haar specifieke behoeften als geen ander. Door onze uitgebreide vakkennis te combineren met een goed inzicht en slimme oplossingen ontstaan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten die betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk zijn. We bieden je een plezierige werkomgeving in een informeel en gedreven team met enthousiaste collega’s.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Vertel waarom jij de waardevolle toevoeging bent voor ons succesvolle bedrijf! Vergeet niet je CV toe te voegen en de naam van de vacature te vermelden. Mocht de button niet werken stuur jouw reactie naar info@kredit.nl

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Hoe gaan wij met je gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.