Opleidingen


Onze opleidingen gaan uit van de gedachte, dat een nieuwe softwaretoepassing alleen slaagt, als de gebruikers er mee om kunnen gaan en de software het werk makkelijker en efficiënter maakt.

Wij trainen met kleine groepen, waardoor er veel ruimte is voor gedetailleerde uitleg en interactie. Zo beklijven de opgedane kennis en vaardigheden beter. Het beoogde resultaat is een verhoging van de efficiency, de kwaliteit én het werkplezier van uw medewerkers.

Onze cursussen verzorgen wij normaal gesproken in onze goed uitgeruste cursusruimte in Eindhoven, maar desgewenst ook bij u op locatie of elders. Zolang het corona virus actief is, worden de cursussen uitsluitend online gegeven. We volgen hierin de instructies en adviezen van de overheid.

We hebben ieder kwartaal een vast opleidingsprogramma en starten met workshops over een bepaald (actueel) onderwerp/thema. Voor alle cursussen en workshops gelden onze voorwaarden en dat deze alleen plaatsvinden als er voldoende aanmeldingen zijn.

Ons vast cursusaanbod per kwartaal:

  • 1 x 1-daagse cursus basis Allegro (ART) op een maandag
  • 1 x 1-daagse cursus schuldregeling (Allegro SR3) op een dinsdag
  • 1 x 1-daagse cursus budgetbeheer (Allegro BBR3) op een woensdag
  • 1 x 3-daagse cursus applicatiebeheer in één week op maandag, dinsdag en woensdag

Uiteraard is het in overleg mogelijk om cursussen of workshops voor andere modules aan te vragen. Bij de cursussen wordt gebruik gemaakt van de laatst uitgeleverde versie van Allegro.

De planning voor 2023 zal z.s.m. gepubliceerd worden op deze pagina. Indien u meer informatie wil over de cursussen, stuur dan een email naar info@kredit.nl en wij nemen contact met u op.