Opleidingsprogramma Allegro

rijtje mensenVanaf 2017 gaan we ons opleidingsprogramma aanpassen. We willen voorspelbaarder zijn, het kennisniveau van gebruikers en beheerders blijven verhogen en u de mogelijkheid geven om mee te denken over welke onderwerpen interessant zijn om toe te lichten.

Voorspelbaar
Er zal ieder kwartaal één geplande basiscursus voor gebruikers zijn en één cursus applicatiebeheer. Daarnaast is er elk kwartaal een special in de vorm van een cursus of workshop met een actueel onderwerp. Dit kan bijvoorbeeld een onderdeel van Allegro zijn dat regelmatig vragen bij jullie oproept of een verandering in wet- en regelgeving. Wanneer u een suggestie voor een onderwerp heeft, dan kunt u deze altijd insturen.

Binnenkort ontvangt u onze Opleidingskalender Allegro 2017 en uiteraard blijft het ook mogelijk om op aanvraag generieke of specialistische opleidingen door ons te laten verzorgen.

Kennis verhogen
In oktober geven wij voor gebruikers een Basis- en een Schuldregelingscursus. Voor Applicatiebeheerders is er in november weer een driedaagse opleiding.

Wist u trouwens dat om nieuwe gebruikers van Allegro alvast een (kennis)zetje in de rug te geven er de Kred’it Academy is? Bekijk onze gratis instructievideo’s op kredit.nl/academy.

Special
Vooruitlopend op ons nieuwe opleidingsprogramma organiseren we in oktober twee workshops over het proces van toetsen en melden bij Bureau Krediet Registratie (BKR). Hierin krijgt u door BKR uitleg over hun vernieuwde reglement en wat dit voor uw organisatie inhoudt. Uiteraard leert u aansluitend de ins en outs over de functionaliteiten aangaande toetsen en melden in Allegro.

Kortom, een mooi moment om uw vaardigheden en kennis bij te werken én in contact te komen met collega’s uit het werkveld.

De workshops zijn op maandag 17 oktober en dinsdag 25 oktober 2016 van 09:00 tot 13:00 uur en zijn bedoeld voor gebruikers van Allegro software

Deelnemen?
Neem contact met ons op en meldt u aan. Ook voor vragen, staan wij u graag te woord.