Pilot module Allegro Bewindvoering KEI van start

VrouwejustitiaDe Rechtspraak moderniseert en digitaliseert om toegankelijker, gebruiksvriendelijker en begrijpelijker te worden voor professionele bewindvoerders. Om hier naadloos op aan te sluiten hebben wij de module Allegro Bewindvoering KEI (Kwaliteit en Innovatie) ontwikkeld. Hiermee kunt u digitaal informatie uitwisselen met rechtbanken. Binnenkort start de pilot met het Budget Adviesbureau Deventer en de rechtbank Overijssel.

In de volgende nieuwsbrief zullen wij dieper ingaan op de mogelijkheden van de module Allegro Bewindvoering KEI en de voortgang van de pilot. Toch zetten we nu al graag de voordelen van onze nieuwe module op een rij.

Met Allegro BW-KEI bespaart u portokosten, heeft u geen apart postverwerkingsproces meer nodig en neemt de doorlooptijd van het algehele proces drastisch af.

Informatie die u van de rechtbank ontvangt en terugstuurt hoeft u niet te scannen en apart te registreren in een sub administratie. Wanneer u of de rechtbank essentiële informatie mist, kunt u dat op een simpele wijze digitaal aanvullen.

Door gebruik te maken van signalering bent u beter op de hoogte van de wederzijds afgesproken termijnen en kunt u deze met een minimale inzet efficiënt bewaken.

U kunt gescande bijlagen meesturen met de gegevensset die u verstuurt naar de rechtbank en deze worden automatisch bewaard in het klantdossier. Dit is handig als u bijvoorbeeld op een later moment nogmaals dezelfde informatie wilt versturen, of als er sprake is van dossieroverdracht.